Administratie blijft een pretbederver voor vele makelaars. Na een lange dag afspraken, gesprekken op een evenement, ... gebeurt het vaker dat er veel informatie verloren gaat wanneer het achteraf moet verwerkt worden.

Daarvoor ontwikkelde Medialoft voor agence rosseel een digitale buddy voor de makelaar: een mobiele webapplicatie waarmee op het moment zelf in enkele klikken de nodige administratie kan gedaan worden en de daarbij horende automatische opvolging start. De app communiceert met de nodige software (Skarabee, Backend, ...) en zorgt ervoor dat alle informatie op de juiste plaats belandt.

Bezoeken:

De applicatie wordt automatisch gevoed door de bezoeken die via de website ingeboekt worden. De makelaar ziet een lijst van de geplande bezoeken, wie er komt en waar ze doorgaan. Op het detail van een bezoek kan er eenvoudig aangetikt worden indien de bezoeker aanwezig was, er een match met het pand was, ... Elke klik bepaalt de automatische customer journey die daarop volgt, zowel voor de klant als voor de organisatie. Bvb een bezoek met een positieve uitkomst zal leiden naar het afronden van de digitale kandidatuur. Op het interne dashboard schuift deze prospect naar de volgende fase en worden de betrokken partijen verder automatisch op de hoogte gehouden van updates.

Evenementen:

Via de website kan je inschrijven voor bepaalde evenementen. In de app heeft de makelaar een lijst van aanwezigen ter beschikking welke ook meteen dienst doet als checklist. Tijdens of na het gesprek kan de makelaar feedback toevoegen, een zoekprofiel aanmaken, een opvolgtraject starten, ... Ook niet geregistreerde gasten kunnen eenvoudig toegevoegd worden ter plaatse. De lijst is voor alle collega's up-to-date zodat de bezoekers zeer gericht benaderd kunnen worden.

Het resultaat:

  • De makelaar heeft duidelijk zicht op z'n planning en heeft alle informatie bij de hand
  • Geen berg aan administratie achteraf
  • Volledig automatische opvolging
  • Er gaat geen informatie verloren
  • Gekoppelde software: Skarabee
  • Topics: Automatisatie, Digitalisatie

Klaar om te starten aan jouw verhaal?

Neem contact op en we vliegen erin!

Medialoft
Frederick Giƫt
BE0895.662.663