Druppelsgewijs, resultaatgericht!

Een digitalisatie en automatisatie project is pas geslaagd als iedereen uit je organisatie mee is en er achter staat. Daarom is het belangrijk om op het tempo van jouw onderneming te werken. We behandelen elk proces apart, gedetailleerd en vertalen dit naar de meest optimale digitale workflow. Door druppelsgewijs te werken zal iedereen binnen de organisatie enthousiast mee-evolueren en zo de nieuwe werking eigen maken waarna ze zelf met nieuwe ideeën op de proppen zullen komen.

Klinkt goed? Neem contact op

Hoe begin je eraan?

Starten is het moeilijkste, daarna raak je verslaafd. We nemen elke rol binnen je organisatie onder de loep en brengen in kaart welke taken tijdrovend, demotiverend, ... zijn. Bij Medialoft noemen we dat 'jobs hacken'. Typische voorbeelden zijn het copy-pasten van data tussen verschillende softwares, verschillende systemen moeten aanspreken om een totaalbeeld te krijgen van een dossier, de zoveelste manuele mail opstellen en verzenden om je klanten/leads op de hoogte te stellen, een rapport opstellen ... Op het eerste zicht lijken het vaak 'kleine taken', maar wanneer je in kaart brengt hoeveel tijd ze in beslag nemen zal je aardig verrast zijn. Als een werknemer een uur per dag verliest aan dergelijke balast kan je al snel rekenen: 5 uur per week, 20 uur per maand, ... Wanneer je eraan begint zal je merken dat 1 uur uitsparen per dag per werknemer nog maar het begin is.
Naast tijd is foutgevoeligheid ook een heel belangrijke factor. Klanten ervaring staat centraal. Door balast weg te nemen ontstaat er meer tijd om te focussen op de echte opportuniteiten.

Klaar voor de transformatie?

Welke rol speelt mijn website hierin?

Je website is dé spil in de communicatie tussen de (potentiële) klant en jouw organisatie. Vaak wordt over het hoofd gezien dat communicatie, ofwel de dialoog, in twee richtingen gaat. De meeste vastgoed websites zijn een online vitrine waarop de bezoeker kan aangeven indien ie geïnteresseerd is. In dit geval spreken we van een monoloog. Daarom is het belangrijk om ook de website te betrekken en te herzien. Medialoft heeft heel wat ervaring het in het bouwen van websites, het creëren van de online dialoog en het converteren van leads in klanten.

Meer weten? Neem contact op

Waarom Medialoft?

Naast jarenlange ervaring in digitalisatie en automatisatie in de vastgoedsector heeft Medialoft ook nauwe contacten met heel wat software spelers op de markt. Dat biedt ons de mogelijkheid om koppelingen te bouwen die op vandaag niet aanwezig zijn in de bestaande tools. Medialoft denkt oplossingsgericht. Naast technische oplossingen denken we ook mee op gebied van Marketing, bedrijfsprocessen, etc. We zien de full picture. Ook coördineren we de samenwerking van de betrokken externe partijen zodat alles vlot verloopt.

Aan de slag! Let's talk

Klaar om te starten aan jouw verhaal?

Neem contact op en we vliegen erin!

Medialoft
Frederick Giët
BE0895.662.663